Välkommen till Andelsägarbolagets blogg.

Här kommer vi berätta om aktuella händelser som berör det som vi på Andelsägarbolaget brinner för och dagligen arbetar med nämligen att utveckla bostadsområden i Sverige genom Delägarboende.

Vill du lämna tips och synpunkter eller kommenterar så gör gärna det

Välkommen!

Henrik Friman, VD

onsdag 28 mars 2018

Årsmöte med Andelsägarna

Nu har årsmöten med Andelsägarna genomförts i Botkyrka. Det är Botkyrkabyggen som huvudägare (Grundandelsägare) som sammankallar alla andelsägare för en årlig genomgång om vad som har hänt och ska hända i Andelsfastigheten.
Jag hade förmånen att även i år få vara med på dessa möten och det är otroligt givande att få höra hur man uppfattar andelsägarmetoden och vad som är viktiga frågor för boende i dessa områden.
Det som glädjer är att man inte på något sätt uppfattar att det är några negativa delar med ägarformen. Till och med frågan om deklaration har hanterats på ett sätt som inte medfört stora problem. Det är självklart en nackdel att man som andelsägare måste lämna en särskild näringsbilaga men som sagt har det inte medfört något stort bekymmer.
Annars är det genomgående ordning och trygghet som diskuterats mest. Frågor som förekommer i de flesta bostadsrättsföreningar.
Det är intressant att höra andelsägarnas goda förslag på förbättringar och det engagemang som man visar kring sitt boende. Detta tror jag kommer betyda mycket för våra ytterområden.
Botkyrkabyggen visar också att man är mån om sina kunder, totalt 7 personer medverkade på de årsmöten som nu genomförts. Vilken bra och engagerad personal man har som kämpar med de frågor och problem som finns. Hatten av för deras insats.
Åkte från dessa årsmöten med nya intryck och idéer kring hur vi kan förfina DELÄGARBOENDE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar