Välkommen till Andelsägarbolagets blogg.

Här kommer vi berätta om aktuella händelser som berör det som vi på Andelsägarbolaget brinner för och dagligen arbetar med nämligen att utveckla bostadsområden i Sverige genom Delägarboende.

Vill du lämna tips och synpunkter eller kommenterar så gör gärna det

Välkommen!

Henrik Friman, VD

fredag 14 juni 2019

Järvaveckan 2019



















Denna vecka har jag fått en ny erfarenhet med besök på Spånga IP och Järvaveckan.Det var otroligt spännade att vara där och det är viktigt att man lyfter fram alla frågor som på olika sätt berör ytterområden och hur dessa kan utvecklas.

Vi har jobbat med dessa frågor i snart 10 år och vi medverkade också på ett av de seminarium som berörde nya boendeformer och arrangerades av Stockholms handelskammare.
JÄRVAVECKAN - Framtidens boendeformer – dags för nya lösningar?På seminariet samtalar vi med Dennis Wedin, bostads- och fastighetsborgarråd i Stockholm, Katarina Liljestam Beyer, grundare och operativ chef, Colive, Ulrik Hoffman, vd, Ungdomsbarometern och Ulf Nyqvist, rådgivare för Andelsägarbolaget.

Om några veckor är det dags för Almedalsveckan, Vi kommer medverka i ett större seminarium som byggbolaget Veidekke arrangerar.
Hoppas vi ses där
Länk nedan
Mellan hyrt och ägt boende - kan nya lösningar ge fler en väg in till bostadsmarknaden?
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar